Rreth nesh

Jemi nje agjensi e specializuar ne ndertim softesh, zhvillimin, optimizim SEO dhe mirëmbajtjen e tyre. Ne jemi nje kompani me aftesi profesionale per te plotesuar nevojat e biznesit tuaj. Te vendosur ne Tirane, me nje grup te talentuar programuesish, punet tona flasin per ne.

Misioni

Astoria.al ka per qellim te plotesoje te gjitha kerkesat e klienteve te saj brenda afatit kohor te percaktuar, ne nje menyre profesionale.

Planet tona

Plani i kompanise eshte te arrije gjithmone e me shume biznese te kenaqura nga sherbimet tona.

Vizioni i kompanise

Zhvillim softesh me teknologjine me bashkohore per te qene prane biznesit tuaj si dhe, ju, sa me prane klienteve tuaj.

Sherbime

Astoria.al ofron nje game te gjere sherbimesh dhe eshte e specializuar ne disa fusha

Zhvillim Softesh

Zhvillim programesh

Optimizim SEO

Optimizojme faqen tuaj qe te renditet sa me larte ne motorre kerkimi si google dhe bing

Ndertim web faqe

Ndertojme web faqe interneti te thjeshta dhe komplekse.

Shitje pajisje PC

Shitje kompjuterash, server per biznesin tuaj, pajisje skenimi te barkodeve, monitora, UPS dhe shume te tjera

Mbeshteje

Ofrojme mbeshtjetje ne terren dhe ne menyre virtuale per biznesin tuaj

Konsulte

Ofrojme konsulte per bisznesin tuaj per te zgjedhur cfare programi ju pershtatet me mire, qe te maksimizoni fitimet

Aftesite tona

LARAVEL 100%
HTML 99%
JavaScript 80%
Java 80%
CSS 75%

FAKTE

Kliente dhe biznese qe na kane besuar

35

Kliente

15

Projekte

458

Ore suporti

6

Zhvillues te perkushtuar

Disa nga punet tona

  • Te gjitha
  • Programe WEB
  • Web faqe

Astoria Bar

User: mandi Pass: mandi

Web App

Astoria Warehouse

User: demo@demo.com Pass: demo

Web APP

Queen Hotel

Website

Tomato AL

Website

Mobileri Ledori

Website

Na kontaktoni

Na kontaktoni nepermjet telefonit ose dergoni email

Adresa

Lagj. 21 Dhjetori, Tirane, 1001, Albania
Lagj. 15 Tetori, Fier, 9301, Albania